Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Vintage, I Love!



Την αγαπώ αυτή την τάση. Η vintage διάθεση, που έχει κατακλείσει τις χώρες του εξωτερικού και προσφάτως και την Ελλάδα, με βρίσκει μεγάλη φαν της, κυρίως γιατί δίνει αξία σε πράγματα που λησμονήθηκαν στο χρόνο και αναδεικνύει ό,τι πραγματικά έχει σημασία να μείνει άθικτο και να ανακυκλώνεται με το πέρασμα των δεκαετιών.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

I need a fairytale right now!



Στα ράφια της καφετέριας υπάρχουν πολλοί θησαυροί
 να ανακαλύψεις κ να πάρεις μαζί σου :)

Πέμπτη απόγευμα-ημέρα να μαζευτούμε με τα κορίτσια για το καθιερωμένο κους κους. Η φιλενάδα μας η Μαρία είχε την τέλεια ιδέα να επισκεφτούμε μια καφετέρια για την οποία είχε ακούσει πολλά... Κι αυτά ήταν λίγα! Το cap cap στο Aιγάλεω είναι ένα καφέ διαφορετικό από όσα έχεις πάει, που στόχος του είναι να σε ταξιδέψει μέσω της ξεχωριστής του ατμόσφαιρας στη χώρα του παραμυθιού.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013


ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..;



 Περιμένατε πώς και πώς να χτυπήσει το τηλέφωνο ,το αγόρι που σας ενδιαφέρει σας καλεί τελικά να βγείτε. Προσέχετε την κάθε λεπτομέρεια ,το κραγιόν, τα μαλλιά, το φόρεμα… Ο ενθουσιασμός σας περιτριγυρίζει και όλα δείχνουν να κυλούν τέλεια ώσπου….

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Lovely Pastels



Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χαρούμενη είμαι που κάνω αυτό το άρθρο! Το περίμενα καιρό. Γιατί το ροζ μπορεί να είναι η αδυναμία μου αλλά αυτή την Άνοιξη έχω διάθεση να φιλοξενήσω ολόκληρη την παλέτα των παστέλ!

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Finally it's Spring!


http://www.youtube.com/watch?v=aaakxNMLC70
Απρίλιος μήνας και η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά στις καρδιές μας. Ακούω συχνά πολλούς να λένε "Έρχεται το καλοκαίρι", σα να θέλουν να προσπεράσουν γρήγορα αυτή την εποχή που, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη του χρόνου! 
Στο ανοιξιάτικο τοπίο δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Make a Statement!


Συνδυασμένο με τζιν πουκάμισο

Αναμφισβήτητα η νέα τάση στα κοσμήματα τις τελευταίες σεζόν είναι τα statement κολιέ! Αμέ,σίγουρα ξέρεις για τι μιλάω,τα έχεις δει στις εξόδους σου,σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά φοβάσαι να το τολμήσεις γιατί σου φαίνεται υπερβολικό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...