Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Berry kiss.



Μέχρι τώρα δε μου είχε περάσει από το μυαλό να κάνω make up ποστ και ούτε το είχα σκοπό, όμως την ιδέα την έριξε η αγαπημένη μου φίλη Μαρία και μιας και έχω πει ότι δέχομαι ευχαρίστως ιδέες και παρατηρήσεις, γράφω τώρα την 1η παράγραφο. :) Το θέμα του ποστ είναι η απόλυτη τάση του φετινού φθινοπώρου, τα berry lips, δηλαδή τα χείλη στα χρώματα των μούρων, τα οποία πρόκειται να αγαπηθούν πολύ.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Life Motto




Εάν είχα μότο ζωής αυτό θα ήταν: "Ζήσε τις στιγμές πριν γίνουν αναμνήσεις". Και πράγματι είναι μια αγωνία που με συνοδεύει καθημερινά, μη δε νιώσω την στιγμή, μη μου ξεφύγει άσκοπα η μέρα, μη δεν τη ζήσω.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

LBS - Leather Black Skirt



Μέτα το γνωστό, ευρέως διαδεδομένο και πολυφορεμένο LBD (Little Black Dress) έρχεται να καθιερωθεί το επόμενο must κομμάτι στη γυναικεία καρνταρόμπα που δεν είναι άλλο από τη LBS ή αλλιώς Leather Black Skirt.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

PFW



BALMAIN S/S 14

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού, ίσως το μεγαλύτερο γεγονός μόδας που το περιμένουν κάθε χρόνο χιλιάδες φωτογράφοι, σχεδιαστές, fashion bloggers, fashion editors, καλλιτέχνες από όλους τους χώρους άλλα και απλοί, καθημερινοί fashion addicts έλαβε τέλος εχτές και έδωσε τα ηνία στην επόμενη συνάντηση όλων αυτών των διαφορετικών κόσμων την Άνοιξη για τις συλλογές Fall / Winter 2014.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...