Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Tumblr feed



Έχω αποφασίσει, όταν δεν έχω πολύ χρόνο να σου γράψω και να ετοιμάσω καινούρια κ ολοκληρωμένα ποστ, να διαλέγω και να σου δείχνω μερικές εικόνες από το tumblr που είναι πάντα τόσο ανανεωμένο και ενημερωμένο με ό,τι θέμα σ'αρέσει. Πραγματικά μπορεί να μου πάρει ώρες απλά να κάνω scroll και να αποθηκεύω τις αγαπημένες μου φωτογραφίες ή αυτές που θα'θελα να σου δείξω. 

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Easter in Zakynthos



Πάσχα στο νησί. Ο ιδανικός τρόπος να καταλάβεις και να ευχαριστηθείς το Πάσχα είναι μακριά από τις μεγαλουπόλεις, στην επαρχία, όπου τα έθιμα διαφέρουν από τόπο σε τόπο, αλλά δεν σταματούν ποτέ να σε εκπλήσσουν. 
Από παιδί είχα την ευτυχία να περνάω τις διακοπές του Πάσχα, τις περισσότερες φορές στο νησί μου, τη Ζάκυνθο. 

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

A little fall into spring



Δε θα μπορούσε να είναι άλλος ο τίτλος αυτού του άρθρου, καθώς με λιακάδα ξεκίνησα να ετοιμάζομαι για να βγω και να τραβήξω αυτές τις φωτογραφίες κι όταν έφτασα εκεί έβρεχε κ φυσούσε λες κ ήταν Οκτώβρης!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Hair updo



Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, ο καιρός αλλάζει κ η θερμοκρασία ανεβαίνει, εάν ανήκεις στην πλειοψηφία των γυναικών με μακριά μαλλιά που αρνούνται κατηγορηματικά να τα κόψουν, ένας κότσος κ μια αλογοουρά είναι η μόνιμη σου παρέα, όπου κι αν πας. Τι κι αν ορκίστηκες ότι θα βγεις με ολόισιο μαλλί και θα το αντέξεις κάτω όλη τη μέρα/νύχτα, στο τέλος πάντα υπάρχει εκείνη η στιγμή που ευχαριστείς την καλή σου τύχη που έχεις (μονίμως) ένα κορδελάκι περασμένο στο χέρι σου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...